ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ARTCADEMY

ΑΡΧΙΚΗ / ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ

ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

crafts
Blog
Others

μια συχνή, χρονολογική δημοσίευση προσωπικών σκέψεων και συνδέσμων στο Web. Blogging έχει γίνει μια δημοφιλής πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις, από τις εταιρείες που προσπαθούν να εξανθρωπίσουν το εμπορικό σήμα τους σε ατομικούς επιχειρηματίες που επιδιώκουν να αναπτύξουν ένα πλήρες ωράριο για περαιτέρω και άμεσο εισόδημα. Αλλά με αυξημένες ευκαιρίες έρχεται αυξημένος ανταγωνισμός, και χρειάζεται περισσότερο να ξεχωρίζει τώρα από ό, τι στις πρώτες ημέρες του blogging. Ακόμα, υπάρχουν τόσοι περισσότεροι άνθρωποι στο διαδύκτιο σήμερα, οπότε οι πιθανές ανταμοιβές είναι υψηλότερες για τους bloggers που καταφέρνουν να ξεχωρίζουν.

crafts
Cloud computing
Others

Διαθεσιμότητα κατ 'απαίτηση πόρων του συστήματος υπολογιστών, ιδιαίτερα αποθήκευσης δεδομένων και υπολογιστικής ισχύος, χωρίς άμεση ενεργή διαχείριση από τον χρήστη

crafts
Crowdfunding
Others

είναι μια μέθοδος άντλησης κεφαλαίων σε μικρές ποσότητες από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και τα κοινωνικά μέσα. Σε αντίθεση με τα κεφάλαια από επιχειρηματίες κεφαλαίων ή επενδυτές, τα χρήματα που συγκεντρώνονται μέσω του crowdfunding δεν αγοράζουν απαραίτητα ένα μερίδιο και δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα εξοφληθεί αν η επιχείρηση είναι επιτυχημένη. Αντ 'αυτού, τα άτομα κάνουν μικρο-επενδύσεις ή δωρεές σε αιτίες και επιχειρήσεις που πιστεύουν, επιτρέποντας έτσι την ολοκλήρωση των εργασιών.

crafts
ETSY
Others

Μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου που ειδικεύεται στην πώληση χειροποίητων ή vintage αντικειμένων (κοσμήματα, ρούχα, home dé decor, έπιπλα κ.λπ.)

crafts
Google AdWords
Others

είναι μια διαφημιστική υπηρεσία από την Google για επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλλουν διαφημίσεις στο Google και στο διαφημιστικό της δίκτυο. Το πρόγραμμα AdWords επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ορίσουν έναν προϋπολογισμό για τη διαφήμιση και να πληρώνουν μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στις διαφημίσεις. Η υπηρεσία διαφημίσεων επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις λέξεις-κλειδιά. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το AdWords μπορούν να δημιουργούν σχετικές διαφημίσεις χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιούν οι χρήστες που κάνουν αναζήτηση στο διαδύκτιο, χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης Google.

crafts
Marketing
Others

είναι η διαδικασία να πάρει δυνητικούς πελάτες ή πελάτες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

crafts
WordPress
Others

είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα και δωρεάν δημοσίευση στο Web, σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) και εργαλείο blogging που έχει δημιουργηθεί από μια κοινότητα προγραμματιστών και συνεργατών. Το WordPress επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν δυναμικές ιστοσελίδες και ιστολόγια που μπορεί να ενημερώνονται, να προσαρμόζονται και να διαχειρίζονται από το back-end CMS και την ολοκληρωμένη εφαρμογή και τα συστατικά του.

crafts
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ
BRANDING AND COMMUNICATION

Πώς ένας οργανισμός δομεί και ονομάζει τις μάρκες εντός του χαρτοφυλακίου του. Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι αρχιτεκτονικής συστήματος μαρκών: μονολιθικός, όπου η εταιρική επωνυμία χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την επιχείρηση, endorsed, όπου όλα τα επιμέρους σήματα συνδέονται με το εταιρικό σήμα, είτε με προφορική ή οπτική ένδειξη, και freestanding, όπου το εταιρικό σήμα λειτουργεί απλώς ως μια εταιρεία χαρτοφυλακίου, και κάθε προϊόν ή υπηρεσία είναι μοναδικά προϊόντα για την αγορά-στόχο.

crafts
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ
BRANDING AND COMMUNICATION

Πως ένας οργανισμός δομή και ονομάζει τα εταιρικά σήματα εντός του χαρτοφυλακίου της. Υπάρχουν τρία κύρια είδη συστήματος αρχιτεκτονικής εταιρικών σημάτων: μονολιθικό, όπου το εταιρικό όνομα χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία, εγκριμένο, όπου όλα τα υπό-εταιρικά σήματα συνδέονται με το εταιρικό σήμα είτε μέσω λεκτικής ή οπτικής ένδειξης και το freestanding όπου το εταιρικό σήμα λειτουργεί απλώς σαν εταιρία συμμετοχής και κάθε προϊόν ή υπηρεσία είναι ατομικά επώνυμο για την στοχευόμενη αγορά του.

crafts
Αγωγοί πωλήσεων
ICT FOR INTERNATIONALIZATION

Οι αγωγοί πωλήσεων χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν μία προσέγγιση της πώλησης. Ένας αγωγός πωλήσεων βασίζεται στις βασικές αρχές της διαδικασίας πωλήσεων. Περιγράφει τα επιμέρους βήματα που κάνει ένας πωλητής από την πρώτη επαφή του με τον πιθανό πελάτη του, που έχει τα προσόντα να καθοδηγήσει αυτή την προοπτική, και περαιτέρω να επικυρώσει αυτή την καθοδήγηση σε ευκαιρίες πώλησης, ακολουθούμενη από τα διάφορα στάδια μέχρι η πώληση να κλείσει. Όλες οι ευκαιρίες πώλησης που είναι τοποθετημένες κατά μήκος κάθε βήματος της διαδικασίας πωλήσεως, είναι αυτές που αντιπροσωπεύονται στους αγωγούς πωλήσεων.

crafts
Ακαθάριστο περιθώριο
Others

Από τα έσοδά σας από πωλήσεις πρέπει να αφαιρέσετε το κόστος των πωληθέντων προϊόντων. "Με αυτόν τον τρόπο, προσδιορίζετε ποσοτικά το ακαθάριστο λειτουργικό περιθώριο. Το κόστος των προϊόντων σας επιτυγχάνεται προσθέτοντας όλο το μεταβλητό κόστος, το οποίο αυξάνεται αναλογικά με την παραγωγή

crafts
Ανάλυση αγοράς
MARKET ANALYSIS

Με απλά λόγια, η ανάλυση αγοράς μελετά την ελκυστικότητα και την δυναμική μίας συγκεκριμένης αγοράς, Η κατανόηση του πως δουλεύει η πιθανή ξένη αγορά και το τι ζητούν οι πελάτες είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα πρέπει να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το που θα εστιάσετε τις έρευνες σας και πώς να διατηρήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η ανάλυση αγοράς σας θα πρέπει να περιλαμβάνει μία επισκόπηση της επιχείρησης σας, μία ματιά στην στοχευόμενη αγορά σας, μία ανάλυση της ανταγωνιστικότητας σας και οποιουσδήποτε κανονισμούς που θα πρέπει να συμμορφώνεστε με αυτούς. Η ανάλυση αφοράς θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους πελάτες σας, να εξοικειωθείτε με τον ανταγωνισμό και να μάθετε τι το κοινό προτίθεται να πληρώσει για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

crafts
Ανάλυση Βιωσιμότητας
Others

είναι η μελέτη που παρέχει την επιτυχία ή την αποτυχία ενός έργου που βασίζεται σε μια σειρά βασικών δεδομένων εμπειρικής φύσης: περιβάλλον έργου, κερδοφορία, ανάγκες της αγοράς, πολιτική σκοπιμότητα, πολιτιστική αποδοχή, ισχύουσα νομοθεσία ...

crafts
Βασικές δραστηριότητες
Others

οι σημαντικότερες δραστηριότητες στην εκτέλεση της πρότασης αξίας μιας επιχείρησης. Εργασίες, κατασκευή, σχεδιασμός, διαχείριση προμηθευτών κ. λπ. Οι δραστηριότητες αυτές χρησιμοποιούν βασικούς πόρους και χρειάζονται τη συνεργασία ενός δικτύου συνεργατών που θα υλοποιηθεί.

crafts
Δecision-τογ από την προοπτική
Others

συμμετοχής -το ποσό συμμετοχής που ο ηγέτης είναι πρόθυμος να μοιραστεί με άλλα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

crafts
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΟΡΟΙ (INCOTERM)
BASIC LEGAL AND REGULATORY ISSUES

Πρόκειται για ρήτρες συμβάσεων που προωθούνται από το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο και γίνονται διεθνώς αποδεκτές. Εκφράζουν το ποιος είναι υπεύθυνος για τι, από την άποψη της ευθύνης, της πληρωμής, της αποστολής, της πληρωμής κ.τ.λ. Κάποια παραδείγματα διεθνών εμπορικών όρων είναι: DAT (Παραδόθηκε Στο Τερματικό), CIF (Κόστος, ασφάλιση και ναύλα), FOB (Free On Board)? CPT (Μεταφορικά πληρωμένα εώς).

crafts
Δημόσιες σχέσεις
Others

είναι ένα σύνολο στρατηγικών για την εδραίωση αποτελεσματικών επικοινωνιών μεταξύ ιδρυμάτων και οργανισμών.

crafts
Διαδικασία λήψης αποφάσεων
Others

μια σειρά από οκτώ βήματα που περιλαμβάνει τον εντοπισμό ενός προβλήματος, επιλέγοντας έναn εναλλακτική πορεία δράσης για να Solve το πρόβλημα, και την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της λύσης.

crafts
Διαφήμιση
Others

σύνολο στρατηγικών που στοχεύουν στην παραγωγή των προϊόντων και των υπηρεσιών γνωστών στην κοινωνία.

crafts
Διαχείριση
Others

η οργάνωση και ο συντονισμός των δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης με σκοπό την επίτευξη καθορισμένων στόχων, έχοντας τη δύναμη και την ευθύνη να λαμβάνουν αποφάσεις και να εποπτεύουν μια επιχείρηση αναπτύσσοντας τις λειτουργίες της διοίκησης, που περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, ή τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τους επιχειρηματικούς στόχους και τις μεθόδους για την επίτευξή τους? οργάνωση, ή τον καθορισμό της καλύτερης κατανομής των ανθρώπων και των πόρων? σκηνοθεσία,ή ενθάρρυνση, καθοδήγηση και επίβλεψη των εργαζομένων που έχουν ανατεθεί στη δραστηριότητα, και Έλεγχος, ή ανάλυση μετρήσεων κατά τη διάρκεια επιχειρηματικών δραστηριοτήτων για να εξασφαλιστεί η ολοκλήρωση των εργασιών και να προσδιοριστούν οι περιοχές για βελτίωση.

crafts
Διοικητική διαδικασία
Others

είναι η διαχείριση ή η επιμέλεια που διεξάγεται για να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα, για την επιδίωξη κάτι, ή οι διατυπώσεις που είναι απαραίτητες για την επίλυση ενός πράγματος.

crafts
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ
BASIC LEGAL AND REGULATORY ISSUES

Είναι ένα έγγραφο όπου η επιχειρηματική ιδέα καταγράφετε. Πρέπει να περιέχει λεπτομερής πληροφορίες για το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε, ποιοι είναι οι υποστηρικτές, ποιες είναι οι ανάγκες που σκοπεύει να ανταποκριθεί και πως σχεδιάζει να ανταποκριθεί, περιλαμβανομένων όλων των απαραίτητων πόρων όλων των ειδών.

crafts
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΗΜΑ
BRANDING AND COMMUNICATION

Ένα εταιρικό σήμα είναι ένα μείγμα χαρακτηριστικών, απτών και άπιαστων, συμβολικό σε ένα λογότυπο , το οποίο αν διαχειριστεί σωστά δημιουργεί αξίες και επιρροές. Η “Αξία” έχει διάφορες ερμηνείες: από άποψη μάρκετινγκ και καταναλωτή είναι η “υπόσχεση και η παράδοση μίας εμπειρίας”, από άποψη επιχείρησης “η ασφάλεια μελλοντικών κερδών”, από νομική άποψη είναι “ένα διαχειριστικό κομμάτι της πνευματικής ιδιοκτησίας” να διαχωρίσιμο κομμάτι της πνευματικής ιδιοκτησίας”. Το εταιρικό σήμα προσφέρει στους πελάτες ένα τρόπο να επιλέξουν και να επιτρέψουν την αναγνώριση μέσα σε γεμάτες αγορές.

crafts
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΗΜΑ – ΜΑΡΚΑ
BRANDING AND COMMUNICATION
MARKET ANALYSIS

Εταιρικό σήμα είναι ένα μίγμα από χαρακτηριστικά, προσδιορισμένα και απροσδιόριστα, το οποίο συμβολίζεται με ένα εμπορικό σήμα, το οποίο, εάν το διαχειριστούμε σωστά, δημιουργεί αξία και επιρροή. Η "αξία" έχει διαφορετικές ερμηνείες: από την άποψη ενός καταναλωτή είναι "η υπόσχεση και η εμπειρία", από μια επιχειρηματική άποψη είναι "η ασφάλεια των μελλοντικών κερδών", από νομική άποψη είναι "ένα διαχωρίσιμο κομμάτι πνευματικής ιδιοκτησίας". Τα εταιρικά σήματα προσφέρουν στους πελάτες έναν τρόπο επιλογής και αναγνώρισης εντός των διαφόρων αγορών.

crafts
Εμπιστοσύνη πελατών
MARKET ANALYSIS

η οικοδόμηση της εμπιστοσύνης με τους πελάτες σημαίνει την ανάπτυξη ενός αξιόπιστου και εξαιρετικού προφίλ πωλητή. Τα τρία κύρια πράγματα που σχετίζονται με τις μικροεπιχειρήσεις χειροτεχνίας είναι 1) αναφορές και μαρτυρίες πελατών ( οι κριτικές από τους πελάτες σας βοηθούν να αυξήσετε την αξιοπιστία σας και το μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα), 2) αξιοπιστία (δημιουργώντας ένα αξιόπιστο προφίλ ανάμεσα στην κοινότητα των πελατών σας βασισμένο σε πιστοποιητικά, συμμετοχή σε φόρουμ και ανταλλαγή εμπειριών, και παρουσιάζοντας προσωπικές πληροφορίες θα σας βοηθήσει να χτίσετε εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας) και 3) να στέκεστε έξω από το πλήθος (να στέκεστε έξω από χιλιάδες άλλους πωλητές σε διαδικτυακές αγορές είναι σημαντικό στο να σας προσέξουν οι πελάτες και να σας αναγνωρίσουν, οδηγώντας σε αυξημένες πωλήσεις των προϊόντων σας,

crafts
Εμπορική στρατηγική
Others

Καθορισμός των χαρακτηριστικών του προϊόντος (ικανοποίηση της ανάγκης, των πλεονεκτημάτων, των οφελών, της τοποθέτησης) Καθορισμός της στρατηγικής τιμολόγησης (σε ποια κατάσταση βρίσκεται η εταιρεία σε σχέση με τους ανταγωνιστές της) Καθιέρωση στρατηγικής προώθησης η εταιρεία θα πρέπει να πραγματοποιήσει για την επίτευξη των στόχων προώθησης και τοποθέτησης) Καθιέρωση της στρατηγικής διανομής

crafts
Εμπορικό σήμα
Others

είναι μια κύρια εμπορική ταυτοποίηση ή/και το σύνολο των διαφόρων αναγνωριστικών στοιχείων με τα οποία σχετίζεται και προσφέρει ένα προϊόν ή υπηρεσία στην αγορά.

crafts
Εντοπισμός
MARKET ANALYSIS

Ο εντοπισμός σημαίνει παραμετροποίηση όλων των συστατικών ενός προϊόντος ενός μίας συγκεκριμένης στοχευόμενης αγοράς. Αυτά τα συστατικά περιλαμβάνουν: το προϊόν, η εξυπηρέτηση πελατών, οποιαδήποτε έντυπη ή ηλεκτρονική τεκμηρίωση που σχετίζετε με το προϊόν, ηλεκτρονικές παρουσιάσεις και ιστοσελίδες, διαφημιστικές εκστρατείες, και οποιοδήποτε άλλο συστατικό επικοινωνιακού μάρκετινγκ για το προϊόν. Υπάρχουν τρείς κύριες εναλλακτικές προσεγγίσεις για τον εντοπισμό: μία εγχώρια στρατηγική (σκέφτομαι τοπικά-ενεργώ τοπικά), μία διεθνή στρατηγική (σκέφτομαι παγκόσμια, ενεργώ παγκόσμια) και μία διακρατική στρατηγική (σκέφτομαι παγκόσμια, ενεργώ τοπικά).

crafts
Επίλυση προβλημάτων
Others

είναι ο συνδυασμός των στρατηγικών, των ψυχικών διαδικασιών, των δραστηριοτήτων και της διαδικασίας που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος. Οι δραστηριότητες επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων συνδέονται στενά και συνήθως η λήψη αποφάσεων ορίζεται στο πλαίσιο της επίλυσηςπροβλημάτων(https://www.Decision-making-Solutions.com/glossary_p.html#Problem_solving).

crafts
Επικοινωνία
Others

πρόκειται για μια διαδικασία ανταλλαγής πληροφοριών, στην οποία ένας πομπός μεταδίδει κάτι σε ένα δέκτη μέσω ενός καναλιού αναμονής για μια απάντηση από αυτό το δέκτη να συμβεί, σε ένα δεδομένο πλαίσιο.

crafts
Επιχειρηματικό μοντέλο
Others

το επιχειρηματικό μοντέλο περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο μια εταιρεία δημιουργεί και διανέμει αξία, προσδιορίζοντας πηγές εσόδων, την προβλεπόμενη βάση πελατών, προϊόντα και λεπτομέρειες χρηματοδότησης. Περιλαμβάνει την πρόταση αξίας, την εμπορική προοπτική, την παραγωγική προοπτική και τις δημοσιονομικές προοπτικές.

crafts
Εργοδότης μάρκα
Others

είναι ένα σύνολο χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων-συχνά άυλα-που κάνει μια οργάνωση διακριτικό, υπόσχεται ένα συγκεκριμένο είδος εμπειρίας απασχόλησης, και απευθύνει έκκληση προς εκείνους τους ανθρώπους που θα ευδοκιμήσουν και να εκτελέσει το καλύτερό τους στον πολιτισμό της.

crafts
Εταιρική εικόνα
BRANDING AND COMMUNICATION

“Εταιρική εικόνα” είναι μία φράση που αναφέρεται στην φήμη μίας επιχείρησης. Είναι η «εικόνα» που το κοινό υποτίθεται πρέπει να βλέπει όταν η εταιρία αναφέρεται. Η εταιρική εικόνα είναι, το άθροισμα όλων των εντυπώσεων που η εταιρία αφήνει στον πελάτη. Σε πολλά παραδείγματα μία σύντομη, πρόχειρη πράξη από έναν υπάλληλο μπορεί είτε να ανυψώσει ή να καταστρέψει την εταιρική εικόνα στα μάτια ενός μόνο πελάτη ή ενός καλούντα στο τηλέφωνο. Αλλά η συλλογική εικόνα είναι ένα μείγμα από πολλές και χιλιάδες εντυπώσεις και γεγονότα. Τα κυρίως στοιχεία είναι ο πυρήνας της επιχείρησης και η οικονομική επίδοση της εταιρίας και η φήμη αλλά και η ποιότητα του εταιρικού σήματος.

crafts
Η ανάλυση εργασίας
Others

είναι ένας συστηματικός τρόπος συγκέντρωσης και ανάλυσης πληροφοριών σχετικά με το περιεχόμενο, τα καθήκοντα, τις ευθύνες, τις απαραίτητες δεξιότητες, τα αποτελέσματα μιας συγκεκριμένης εργασίας και το πλαίσιο στο οποίο εκτελούνται οι θέσεις εργασίας.

crafts
Η διαχείριση των επιδόσεων μπορεί να θεωρηθεί
Others

ως ένα πλαίσιο στο οποίο οι επιδόσεις των ατόμων μπορούν να κατευθύνονται, να παρακολουθούνται, να παρακινούνται και να βελτιώνονται

crafts
Η εφοδιαστική
Others

χρησιμοποιείται για να αναφερθεί στη διαδικασία του συντονισμού και της μετακίνησης των πόρων από μια θέση στην αποθήκευση στον επιθυμητό προορισμό.

crafts
Η παγκοσμιοποίηση
Others

είναι μια διαδικασία αλληλεπίδρασης και ολοκλήρωσης μεταξύ των ανθρώπων, των επιχειρήσεων, και των κυβερνήσεων των διαφορετικών εθνών, μια διαδικασία που οδηγείται από το διεθνές εμπόριο και τις επενδύσεις και με τη βοήθεια της τεχνολογίας των πληροφοριών.

crafts
Η συνολική ανταμοιβή
Others

package διαιρείται σε δύο κύριες περιοχές: ανταμοιβές συναλλαγών (συναλλακτικές-απτές ανταμοιβές) και μη χρηματοοικονομικές ανταμοιβές (σχεσιακές-μη οικονομικές/εγγενείς ανταμοιβές). Το πρώτο περιλαμβάνει: βάση Pay, κυμαινόμενο Pay (μπόνους, άλλα κίνητρα) και τα οφέλη των εργαζομένων. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η δεύτερη, η οποία ονομάζεται σχεσιακές ή άυλα συντάκτες ανταμείβει διακρίνονται κυρίως για ευρείες ευκαιρίες για την ανάπτυξη και υποστηρικτικό ή θετικό περιβάλλον εργασίας (Armstrong & Cummins, 2011).

crafts
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (ECOMMERCE)
BASIC LEGAL AND REGULATORY ISSUES

Είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο και αποτελείται από την ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου. Μπορεί επίσης να αναφέρετε σαν διαδικτυακές αγορές και το οποίο έχει αυξηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της αυξανόμενης χρήσης νέων τεχνολογιών, μεγαλύτερη ευκολία για τους χρήστες και άλλες επιχειρήσεις, χαμηλότερες τιμές καθώς δεν έχει κατάστημα και έχει μία τεράστια επιλογή από προϊόντα που μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά. Καθώς και το γεγονός ότι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανοιχτό 24/7 ολόχρονα.

crafts
Ηγέτης
Others

είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει το δρόμο, ακολουθεί και το δείχνει σε άλλους. Manager είναι το πρόσωπο που κατέχει επίσημη αρχή και εξασφαλίζει ότι οι άνθρωποι κάνουν ό, τι τους λένε να κάνουν.

crafts
Ηγεσία
Others

σημαίνει τον καθορισμό της κατεύθυνσης των αλλαγών, τη δημιουργία στρατηγικών και εμπνέει τους ανθρώπους να ακολουθήσουν αυτή την κατεύθυνση.

crafts
Ηλεκτρονική συσκευή
Others

συσκευή που επιτυγχάνει το σκοπό της ηλεκτρονικά.

crafts
Ηλεκτρονικό εμπόριο
Others

είναι απλώς η διαδικασία αγοράς και πώλησης προϊόντων με ηλεκτρονικά μέσα, όπως μέσω κινητών εφαρμογών και μέσω Διαδικτύου. Το ηλεκτρονικό εμπόριο αναφέρεται τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και σε ηλεκτρονικές συναλλαγές. Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει αυξηθεί σημαντικά στη δημοτικότητα κατά τις τελευταίες δεκαετίες, και με τρόπους, αντικαθιστά τα παραδοσιακά καταστήματα τούβλων και κονιάματος.

crafts
Ιδιωτικό απόρρητο στο Διαδίκτυο
Others

είναι το επίπεδο ιδιωτικότητας και ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων που δημοσιεύονται μέσω του Διαδικτύου. Πρόκειται για έναν ευρύ όρο που αναφέρεται σε διάφορους παράγοντες, τεχνικές και τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την προστασία ευαίσθητων και ιδιωτικών δεδομένων, επικοινωνιών και προτιμήσεων.

crafts
Ιεραρχία
Others

η ιεραρχία είναι ένας τρόπος δομής μιας οργάνωσης που χρησιμοποιεί διαφορετικά επίπεδα αρχής και μια κάθετη σύνδεση ή αλυσίδα εντολών, μεταξύ ανώτερων και δευτερευόντων επιπέδων του οργανισμού. Τα υψηλότερα επίπεδα της ιεραρχίας ελέγχουν τις διαδοχικές χαμηλότερες, έτσι ώστε το δίκτυο αρχή λαμβάνει τη μορφή μιας πυραμίδας.

crafts
Ικανότητα
Others

ο συνδυασμός των δεξιοτήτων, της γνώσης και της εμπειρίας που έχουν ως αποτέλεσμα την ικανότητα ενός ατόμου να μεταφέρει τα συγκεκριμένα καθήκοντα και τις διαδικασίες μας σε ένα απαιτούμενο πρότυπο.

crafts
Κατατεθέν εμπορικό σήμα
Others

Πρόκειται για ένα μοναδικό σύμβολο ή μια λέξη που χρησιμοποιείται για να αντιπροσωπεύει την επιχείρηση ή τα προϊόντα της. Μόλις καταχωριστεί, το ίδιο σύμβολο ή σειρά λέξεων δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλο οργανισμό, εφόσον εξακολουθεί να χρησιμοποιείται και τα χαρτιά και οι φόροι είναι εντάξει.

crafts
Κοινωνικά μέσα ενημέρωσης
ICT FOR INTERNATIONALIZATION

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι ένα συλλογικό όνομα των διαδικτυακών καναλιών επικοινωνίας που αφορούν την επικοινωνία σας με τους πελάτες. Βασίζονται στα εισαγωγή, την αλληλεπίδραση, την ανταλλαγή περιεχομένου και την συνεργασία. Υπάρχουν ιστοσελίδες και εφαρμογές που είναι αφιερωμένες στα φόρουμ, στο blogging, στην κοινωνική δικτύωση, την κοινωνική δικτύωση, την κοινωνική επιμέλεια και τα wikis είναι ανάμεσα στα διάφορα είδη των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Πολλά άτομα είναι ήδη εξοικειωμένα με το θέμα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούνται για τις εκστρατείες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Μερικά παραδείγματα είναι: - Facebook - Twitter - LinkedIn - Pinterest Άλλες σελίδες που χρησιμοποιούνται είναι: - Google + - Wikipedia - YouTube

crafts
Κοινωνικό δίκτυο
Others

ένα κοινωνικό δίκτυο είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους, να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλες προσωπικές πληροφορίες. Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν εξαιρετικούς τρόπους για να διατηρήσετε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας σε όλο τον κόσμο, καθώς και να δημιουργήσετε νέες συνδέσεις με ανθρώπους που βασίζονται σε παρόμοια ενδιαφέροντα ή επαγγέλματα.

crafts
Κόστος ευκαιρίας ή εναλλακτικό κόστος
Others

προσδιορίζει το κόστος της επένδυσης των διαθέσιμων πόρων, με οικονομική ευκαιρία, με το κόστος των διαθέσιμων εναλλακτικών επενδύσεων, ή επίσης την αξία της καλύτερης επιλογής που δεν έχει γίνει.

crafts
Λειτουργική δραστηριότητα
Others

μια δραστηριότητα ή μια λειτουργική περιοχή είναι ένα σύνολο εξειδικευμένων εργασιών που βασίζονται σε παρόμοιες γνώσεις, πόρους ή τεχνικές. Τα καθήκοντα ομαδοποιούνται με λειτουργικά κριτήρια για την επίτευξη περισσότερης αποτελεσματικότητας, τεχνικής αριστείας και ευκολίας για την επίβλεψη τους. Οι κοινοί λειτουργικοί τομείς στις επιχειρήσεις περιλαμβάνουν τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση και τη λογιστική, την εξυπηρέτηση πελατών, το ανθρώπινο δυναμικό, την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, και τη διανομή.

crafts
Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
Others

Ηλεκτρονική ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών μεταξύ διαφορετικών ομάδων ανθρώπων

crafts
Μετασχηματιστική ηγεσία
Others

είναι κατανοητή ως αυτή που προκαλεί αλλαγές σε κοινωνικά και ατομικά συστήματα, καθώς δημιουργεί πολύτιμες και θετικές αλλαγές στους οπαδούς με τον τελικό στόχο της ανάπτυξης οπαδούς σε ηγέτες. Μετασχηματιστική ηγέτες ειδικεύονται στην εργασία για την αλλαγή του συστήματος και την επίλυση των προκλήσεων με την εξεύρεση εμπειριών που δείχνουν ότι τα παλιά μοτίβα δεν ταιριάζουν ή εργάζονται.

crafts
Νομική διαδικασία
Others

Συνίσταται από το συνδυασμό και τον συντονισμό πολλών νομικών πράξεων οι οποίες, δεδομένου ότι είναι διαδικαστικά αυτόνομες, αποσκοπούν στην επίτευξη του τελικού νομικού αποτελέσματος της διαδικασίας. δηλαδή, αποτελείται από τις πράξεις έναρξης, ανάπτυξης και σύναψης.

crafts
Νομική μορφή
Others

Ο ορισμός της νομικής μορφής μιας εταιρείας θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για την ταυτότητα που μια εταιρεία αναλαμβάνει νόμιμα, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιοκτησία και την ευθύνη που έχουν οι ιδιοκτήτες της από νομικούς όρους. Έτσι, μια επιχείρηση μπορεί να έχει ατομικό, εταιρικό ή συνεταιριστικό χαρακτήρα.

crafts
Ο δεοντολογικός συλλογισμός
Others

αφορά τα δικαιώματα και τα λάθη της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Κάθε άτομο έχει πρότυπα που καθορίζονται από τις προσωπικές του αξίες που μπαίνουν στο παιχνίδι όταν το πρόσωπο που αντιμετωπίζει ορισμένες αποφάσεις ή διλήμματα. Συνήθως, οι ηθικές διαφορές εμφανίζονται λόγω της μεμονωμένης ερμηνείας ενός θέματος ή ενός γεγονότος, ή μπορούν να είναι πολιτικές ή θρησκευτικές στη φύση.

crafts
Οι ενδιάμεσοι
Others

είναι οι ανεξάρτητες ομάδες ή οργανισμοί εντός του καναλιού που καθιστούν το προϊόν διαθέσιμο για κατανάλωση. Υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι ενδιάμεσων: πράκτορες, χονδρέμποροι, διανομείς και λιανοπωλητές.

crafts
Οι μορφές λήψης αποφάσεων
Others

από την προοπτική επεξεργασίας πληροφοριών -διαφέρουν κατά μήκος δύο κύριων διαστάσεων. Το πρώτο είναι ο τρόπος σκέψης ενός ατόμου. Μερικοί από εμάς είναι πιο ορθολογική και λογική? άλλοι τείνουν να είναι δημιουργικοί και διαισθητική. Η άλλη διάσταση περιγράφει την ανοχή ενός ατόμου στην ασάφεια. Ορισμένοι από εμάς έχουν χαμηλή ανοχή για την ασάφεια? μερικοί από εμάς μπορούν να ανεχθούν υψηλά επίπεδα ασάφειας. Όταν διαμορφώνουμε αυτές τις δύο διαστάσεις, είναι εμφανή τέσσερα στυλ λήψης αποφάσεων: οδηγία, αναλυτική, εννοιολογική και συμπεριφοριστική.

crafts
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
BASIC LEGAL AND REGULATORY ISSUES

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας ορίζει την Πνευματική Ιδιοκτησία σαν τις δημιουργίες του μυαλού όπως οι εφευρέσεις, τα λογοτεχνικά και καλλιτεχνικά έργα, τα σχέδια και τα σύμβολα, ονόματα και εικόνες που χρησιμοποιούνται στο εμπόριο. Μετά την περιγραφής τους, υπάρχουν διάφοροι τύποι Πνευματικής Ιδιοκτησίας όπως το Συγγραφικό Δικαίωμα που είναι τα δικαιώματα που έχουν οι δημιουργοί πάνω στα λογοτεχνικά και καλλιτεχνικά έργα τους, Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας που είναι τα δικαιώματα που παραχωρούνται για μία εφεύρεση και τα Εμπορικά Σήματα που είναι σήματα που χρησιμοποιούντα για να διακρίνουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μίας επιχείρησης από εκείνα των υπολοίπων.

crafts
Περιήγηση
Others

Ανατρέχοντας σε ένα σύνολο δεδομένων με ή χωρίς καθορισμένο σκοπό. Όσον αφορά το διαδίκτυο, συνήθως περιλαμβάνει τον παγκόσμιο ιστό.

crafts
Πνευματικά δικαιώματα
Others

Πρόκειται για ένα σύνολο νομικών κανόνων και αρχών που επιβεβαιώνουν τα ηθικά και συνταγματικά δικαιώματα που παρέχει ο νόμος στους δημιουργούς (τα πνευματικά δικαιώματα), από το απλό γεγονός της δημιουργίας ενός λογοτεχνικού, καλλιτεχνικού, μουσικού, επιστημονικού έργου ή διδακτικού, δημοσιεύονται ή δεν έχουν δημοσιευθεί.

crafts
Πνευματικά δικαιώματα
Others

Αποκλειστικό δικαίωμα ενός συγγραφέα, εκδότη ή δικαιοδόχου να εκμεταλλεύεται ένα λογοτεχνικό, επιστημονικό ή καλλιτεχνικό έργο για ορισμένο χρονικό διάστημα.

crafts
Πνευματική ιδιοκτησία
Others

σύνολο πνευματικών, προσωπικών (ηθικών) και οικονομικών (οικονομικών) δικαιωμάτων που αντιστοιχούν στους δημιουργούς στα έργα της δημιουργίας τους.

crafts
Προβλέψεις πωλήσεων
Others

υπολογισμός από το εμπορικό τμήμα μιας εταιρείας του όγκου πωλήσεων που θα γίνει το επόμενο έτος. Η πραγματοποίηση μιας σωστής πρόβλεψης των πωλήσεων είναι ζωτικής σημασίας για μια επιχείρηση, διότι από αυτήν προκύπτει ο προϋπολογισμός εσόδων και εξόδων και συνεπώς οι προβλέψεις παραγωγής, προμήθειας, εφοδιαστικής, ανθρώπινου δυναμικού

crafts
Προστασία δεδομένων
Others

Είναι θεμελιώδες δικαίωμα των φυσικών προσώπων, το οποίο επιδιώκει να προστατεύσει το απόρρητο και το απόρρητό τους από παραβιάσεις τέτοιων δικαιωμάτων που ενδέχεται να προκύψουν από τη συλλογή και αποθήκευση των προσωπικών τους δεδομένων από εταιρείες ή οντότητες.

crafts
Πρόσωπο-οργάνωση Fit
Others

προσέγγιση που στοχεύει στην εξεύρεση της συμβατότητας μεταξύ των εργαζομένων και των οργανισμών τους. Αυτή η συμβατότητα προκύπτει από ένα μέρος που παρέχει την ανάγκη του άλλου συμβαλλόμενου μέρους, παρόμοιες αξίες μεταξύ των μερών, ή και τα δύο.

crafts
Στρατηγική εισόδου
MARKET ANALYSIS

είναι το γενικό όνομα για τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζετε την ένταξη σας στην ξένη αγορά. Κύρια απόφαση στο πλαίσιο της στρατηγικής εισόδου σχετίζονται με το μάρκετινγκ (ειδικά η επικοινωνία, η τιμή και η διανομή), εταιρική ταυτότητα και εντοπισμός. Η απόφαση σχετικά με την στρατηγική εισόδου στις ξένες αγορές, πρέπει να στηρίζετε στην κατανόηση της φύσης της ξένης αγοράς, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας και τους επιχειρηματικούς στόχου σας. Οι πιο κατάλληλες γενικές στρατηγικές εισόδου για τις μικροεπιχειρήσεις χειροτεχνίας να εισέλθουν στις ξένες αγορές είναι η απευθείας εξαγωγές στους πελάτες σας, έμμεση εξαγωγή μέσω διαμεσολαβητών, και η προσέγγιση ξένων αγορών χρησιμοποιώντας διαδικτυακά κανάλια.

crafts
Στρατηγικός Σχεδιασμός
Others

μια συστηματική διαδικασία που οραματίζεται ένα επιθυμητό μέλλον και μεταφράζει αυτό το όραμα σε γενικώς καθορισμένους στόχους ή στόχους και μια σειρά βημάτων για την επίτευξή τους. Ο στρατηγικός προγραμματισμός ξεκινά με το επιθυμητό τέλος και λειτουργεί προς τα πίσω στην τρέχουσα κατάσταση. Περιλαμβάνει τη στρατηγική ανάλυση που περιλαμβάνει την εξωτερική και εσωτερική ανάλυση, όπως η SWOT Matrix, ένα επιχειρηματικό σχέδιο, έναν προϋπολογισμό και ένα σύνολο KPI-βασικοί δείκτες απόδοσης

crafts
Συναισθηματική νοημοσύνη
Others

είναι η ικανότητα να αναγνωρίζουν και να κατανοήσουν τα συναισθήματα στον εαυτό σας και τους άλλους και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευαισθητοποίηση για τη διαχείριση της συμπεριφοράς και τις σχέσεις σας.

crafts
Συνεργάτες
MARKET ANALYSIS

οι συνεργάτες είναι όλοι θέματα που φέρνουν τα προϊόντα σας στους τελικούς χρήστες στις ξένες αγορές. Μπορείτε να σκεφτείτε διάφορες προσεγγίσεις για να αναγνωρίσετε και να επιλέξετε τους ιδανικούς συνεργάτες: βρίσκοντας εγχώριους αγοραστές που στην συνέχεια θα εξάγουν τα προϊόντα σας, 2) βρίσκοντας εγχώριους αγοραστές που αντιπροσωπεύουν τελικούς χρήστες ή πελάτες, 3) χρησιμοποιώντας διαμεσολαβητές ή 4)κάνοντας οι ίδιοι την έρευνα σας στην στοχευόμενη αγορά σας για να αναγνωρίσετε συνεργάτες (π.χ διανομείς ή αντιπροσώπους πωλήσεων) ή τελικούς χρήστες.

crafts
Τα κίνητρα
Others

των εργαζομένων έχουν οριστεί ευρέως ως οι ψυχολογικές δυνάμεις που καθορίζουν την κατεύθυνση της συμπεριφοράς ενός ατόμου σε μια ομάδα ή μια οργάνωση. Κινητήρια ηγεσία αναφέρεται σε κάποιον που οδηγεί τους άλλους με το κίνητρο τους να αγωνιστούν για ορισμένους στόχους και όχι απλά να ενεργήσει για τις παραγγελίες. Ο ηγέτης προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον, και εξασφαλίζει ότι η οργάνωση είναι τοποθετημένη για την επιτυχία στην αγορά.

crafts
Τοποθέτηση
Others

έχει σχεδιαστεί για να προωθεί την ιστοσελίδα για την κορυφαία θέση στις μηχανές αναζήτησης όπως Google.pl, Onet.pl, Wp.pl, κλπ., Μέσω μερικών λέξεων ή φράσεων.

crafts
ΦΠΑ
BASIC LEGAL AND REGULATORY ISSUES

Είναι ακρωνύμιο για τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας και είναι ο ευρέως γνωστός φόρος που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο και επηρεάζει την κατανάλωση των προϊόντων ή των υπηρεσιών. Είναι ένα επιπλέον ποσοστό στους τελικούς καταναλωτές όταν αγοράζουν ένα προϊόν ή επωφελούνται από μία υπηρεσία. Όπως ειπώθηκε και από την Ευρωπαϊκή Ένωση το ΦΠΑ είναι ένας γενικός φόρος που ισχύει για όλους και για όλες τις εμπορικές δραστηριότητες, αν και μπορεί να υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις, είναι ένας καταναλωτικός φόρος που επηρεάζει τον τελικά καταναλωτή και όχι τις επιχειρήσεις που μπορούν να αφαιρέσουν το ΦΠΑ που άλλες επιχειρήσεις εφαρμόζουν σε αυτές με ένα κλασματικό τρόπο.

crafts
Ψηφιακές τεχνολογίες
Others

ηλεκτρονικά εργαλεία, συστήματα, συσκευές και πόροι που παράγουν, αποθηκεύουν ή επεξεργάζονται δεδομένα. Πολύ γνωστά παραδείγματα περιλαμβάνουν τα κοινωνικά μέσα, τα διαδυκτιακά παιχνίδια, τα πολυμέσα και τα κινητά τηλέφωνα. Η ψηφιακή μάθηση είναι κάθε είδους μάθηση που χρησιμοποιεί τεχνολογία. Μπορεί να συμβεί σε όλους τους τομείς μάθησης προγράμματος σπουδών.

crafts
Ψηφιακή επικοινωνία
Others

Οποιαδήποτε ενέργεια (επικοινωνία ή μάρκετινγκ) που είναι προσανατολισμένη στην προώθηση προϊόντων ή / και υπηρεσιών μέσω κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το LinkedIn, το Twitter, το Whatsapp, το Instagram κλπ. Αλλά και μέσω ιστοσελίδων επιχειρηματιών.

crafts
κανάλι διανομής
Others

Ένα κανάλι διανομής σας βοηθήσει να αναπτύξετε την προσιτότητα και να αυξηθείτε τα έσοδά σας. Η επιχείρηση πωλεί το προϊόν της μέσω ενός γεωγραφικού δικτύου των εμπόρων και πωλούν στους τελικούς πελάτες.

crafts
κοινοπραξία
Others

Μια κοινοπραξία είναι μια επιχειρηματική συμφωνία στην οποία δύο ή περισσότερα μέρη συμφωνούν να συγκεντρώσουν τους πόρους τους με σκοπό την εκπλήρωση μιας συγκεκριμένης εργασίας. Αυτή η εργασία μπορεί να είναι ένα νέο έργο ή οποιαδήποτε άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα.

crafts
????????
BRANDING AND COMMUNICATION

Το λογότυπο είναι ένα γραφικό σήμα που χρησιμοποιείται για να αναγνωρίσουμε μια εταιρία, έναν οργανισμό, προϊόν ή εταιρικό σήμα. Ένα λογότυπο μπορεί να παρουσιαστεί δίπλα από το όνομα της εταιρίας, σε σκοπό να δημιουργήσει επίγνωση για την σχέση μίας εταιρίας με το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία. Τα γραφικά που Το γραφικό που χρησιμοποιείται μπορεί να είναι μια στυλιζαρισμένη εκδοχή των γραμμάτων της εταιρείας ή μια αφηρημένη εκδοχή (ένα σχήμα που είναι άσχετο με τα γράμματα της εταιρείας).

crafts
CRM (Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων)
BRANDING AND COMMUNICATION

Η Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων είναι ένας όρος που αναφέρεται σε πρακτικές, στρατηγικές και τεχνολογίες που χρησιμοποιούν οι εταιρίες για να διαχειριστούν και να αναλύσουν την αλληλεπίδραση και τα δεδομένα καθ’ όλη την διάρκεια του κύκλου ζωής των πελατών τους. Ο τελικός σκοπός είναι η βελτίωση των επιχειρησιακών σχέσεων με τους πελάτες, βοηθώντας στην διατήρηση τους και οδηγώντας τις πωλήσεις σε αύξηση. Το σύστημα διαχείρισης πελατών είναι σχεδιασμένο να συλλέγει όλες τις πληροφορίες από πελάτες διαφόρων καναλιών, επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε μία επισκόπηση για τα σημεία επαφής μεταξύ του πελάτη και της εταιρίας. Τα διάφορα κανάλια μπορεί να περιέχουν: την ιστοσελίδα της επιχείρησης, τηλέφωνο, απευθείας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, υλικά μάρκετινγκ, και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Ένα σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων μπορεί επίσης να σας παρέχει με λεπτομερή πληροφορίες για προσωπικές πληροφορίες πελατών, ιστορικό αγορών, προτιμήσεις αγορών και ανησυχίες

crafts
ICT (Τεχνολογία πληροφορικής και επικοινωνίας – ή τ
ICT FOR INTERNATIONALIZATION

ICT είναι ένα συλλογικό όνομα που περιλαμβάνει οποιαδήποτε συσκευή επικοινωνίας ή εφαρμογή όπως: ράδιο, τηλεόραση, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές και δίκτυα, λογισμικά συστήματα, δορυφορικά συστήματα και άλλα, καθώς και διάφορες υπηρεσίες και εφαρμογές όπως, βίντεο-διάσκεψη και εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Η σημαντικότητα του ICT έχει γίνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της καθημερινής μας ζωής καθώς και την επαγγελματικής μας ζωής σε ολόκληρο τον κόσμο.

crafts
ROI (Απόδοση των επενδύσεων)
ICT FOR INTERNATIONALIZATION

Η απόδοση των επενδύσεων είναι ένα μέτρο της αποδοτικότητας που υποδεικνύει κατά πόσο μία εταιρία χρησιμοποιεί ή όχι τους πόρους της με αποτελεσματικό τρόπο.

crafts
SEO – Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης
ICT FOR INTERNATIONALIZATION

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι μία μεθοδολογία στρατηγικών, τεχνικών και τακτικών που χρησιμοποιούνται για την αύξηση του ποσού των επισκεπτών σε μια ιστοσελίδα, αποκτώντας ψηλή τοποθέτηση στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης – συμπεριλαμβανομένου του Google, Bing, Yahoo και άλλες μηχανές αναζήτησης.